Hyr en kanalbåt

Att hyra ett av våra unika och historiska kanalfartyg ger alltid ett minne för livet. Ta med dina kollegor eller vänner på en egen kryssning och kombinera konstruktiva möten med avslappning. Eller varför inte fira en högtidsdag eller annan viktig händelse.

Föreställ dig en kopp kaffe på bryggdäck, en härlig lunch medan landskapet sakta glider förbi och en trerätters middag i den vackra matsalen med solnedgången som kuliss. Det är upp till dig vad du vill göra resten av tiden. Kanske vill du ha ett informellt möte efter frukost eller göra ett strandhugg i land och framåt kvällen ha en vinprovning. Vad du än väljer, kommer ni att få ett oförglömligt minne för livet!

Hyr ett av våra kanalfartyg under eftersäsong eller vissa utvalda dagar under högsäsong i Göteborg och Bohusläns skärgård. Det finns även möjlighet att hyra en egen tidtabellslagd avgång på Göta kanal under säsong mellan t ex Stockholm och Göteborg eller Motala - Söderköping. Ombord finns övernattning och restauration under ett och samma tak för upp till 46-48 gäster.

Välkommen att kontakta oss!
Telefon: +46 (0) 31-80 63 15
E-post: bookings@gotacanal.se